Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Surkärringar på Citygross och shopping.

Idag på morgonen drog vi till city gross för att handla mat. Blev mat för 750 kr, det är alltså för hela månaden. Så himla kul att ha handlat sånt då är det liksom klart sen, kan man bara typ köpa till grönsaker och sånt där man kan behöva. I alla fall, när jag kom till kassan hade dom as små såna där papperskassar såg typ ut som såna man har när man köper blommor. Hon sur kärringen i kassan bara JA men de får plats mycket i dom jag bara okej, packade i och självklart gick kass jävlen sönder blev så ARG. Och hon bara, ja du får ta en ny kasse då. Jävla kärring var på redigt dåligt humör, är liksom den dagen i månaden när man BÖR tänka på vad man säger när man pratar med mig. I alla fall, William var med i en korv tipspromenad där man kunde vinna saker. Men bara om man var med och tävlade kunde man få en glass. William ville jätte gärna ställa upp så klart så han och Björn gick där och gissade. I alla fall sen när William ska lämna in lappen så fick han ingen glass när han stod där och pratade med dom och dom typ små log så där hånande åt honom Björn gick dit och dom bara, NÄ vi vet inget om nån glass. Efteråt var jag så irriterad för står det med STORA plakat att barnen får glass när dom ställer upp ska dom fan få det också plus att jag tycker de var allmänt dålig servic där idag blev skit sur så nu dröjer det med besök dit. Björn lät också irriterad för dom inte hade gett William glassen, han blev ju ledsen och besviken liksom.

I alla fall på vägen hem sen frågade William om han fick sova hos Björn och då sa jag att om pappa kan får du väl göra de och både William och Björn tyckte de var en bra ide. Sen så kom Josefin förbi hit och lånade min videokamera och efter de kom Anna Karlsson från Mora hit för att glo på stan då följde med henne och hennes karl Mats och glodde. Gick med dom på kina och åt lite. Efter de drog vi runt lite och sen skjussade dom hem mig. De var så sjukt härligt väder idag så jag begav mig ut i solen. Gick mot siba skulle ha en ljudkabel men dom hade ingen. Sen gick jag till maxi köpte två böcker (är det någon där med Marian Keyes och Harry Potter och dödsreplikanerna) fick så himla ont bak mot ryggen på maxi kändes som jag skulle dö typ. Var som knivhugg bak och jag började nästan grina ringde Björn och han var i Kniva med i särskruvad bil. Gick mot kassan och när jag kom ut därifrån hade det släppt med värken så gick tillbaka till siba och köpte handkontroller, sen när jag var den högg det till igen och jag tänkte ett tag på vägen hem om jag skulle lägga mig ner och bara låta värken vara. När jag kom hem hade jag så ont att jag la mig på soffan och började nästan grina tills det slutade igen. Det har kommit och gått såna där knivhugg hela dagen. Är vid njurarna och har haft så här förut, då låg jag på sjukhus i 1½ vecka så är skit rädd för att inte det här ska sluta. Har nån defekt på njurarna vet jag att dom konstaterat vid UL och rönken på mina njurar, är därför jag typ alltid har uvi utan att märka det. Så kan vara så att jag har nån UVI som spridit sig till njurarna nu. Ska vänta en stund, är det inte bättre imorgon lär jag ju besöka sjukan.

Äh var väl typ bara de. Imorgon blir det Bolt med William, Linn och Lina.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.