Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Första mars och me and i.

Började morgonen med att läsa lite bok. Sen ringde Björn och bjöd över oss till honom. Så åt vi lite mat där, sen fick jag köra dodgen för första gången. Åkte och hämtade Karin sen drog vi ut till kniva. William babblade hela vägen. I alla fall så gick vi på nettans me and i. Fanns så himla mycket fint men köpte 3 hemliga plagg för 300 kronor och sen en geisa tunika till mig själv som är så fina sett andra folk ha dom, kostade 250. Röd med små geaisor på. I alla fall sen drog vi hemåt, Björn körde då. Sprang in på maxi och köpte grönsaker och sen skjussade vi hem karin.
Jag lagade ihop tacos åt mig Björn och William som vi åt. Sen drog Björn i väg för att hjälpa Danne hem med bilen. Efter de så började jag montera ihop ett skrivbord William fått av Björn som Björn inte skulle använda längre. Så nu står det fint och klart med dator på på Williams rum. Och skolbänken blev fri igen så nu är den full med Williams papper, pennor och ritblock. Nu behöver jag bara en datastol till William.

Ska väl snart gå och sova.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.