Semestern var en dröm på 3 dagar. Helt underbart. Jag förstår om folk tycker man är knäpp när man tycker tre dagars njutning är en dröm men jag behöver sånt. Ett break från vardagens städande, pluggande och ja allt sånt där som hör ett ”normalt” liv till. Sonen har haft det underbart och lika så jag och hans pappa. Vi hälsade på min kusin med barn.

Nu sitter jag här och har fixat ihop lite smart förvaring i hallen. Vi var till min himmel (IKEA) och handlade igår. Sonens pappa höll på att dö över min shopping. Ikea betyder ju för mig typ GAH jag vill ha allt jag ser. Blev en leksvik tv-bänk och sedan 8 stycken lådor att ha saker i, kudde att stoppa fötterna i åt sonen, glas och kuddar. Blev egentligen betydligt mycket mindre än jag tänkt shoppa det berodde på att en viss sons pappa sa ifrån att mer fick inte plats i bilen på grund av våran packning. Haha, jaja.

Ska lägga upp lite bilder senare tänkte jag. Känns som jag börjar få mitt hem som jag vill ha det nu. BARA en sak som fattas, andra tapeter i vardagsrummet. Gud jag har tjatat nu i snart 2 år på det borde väl ta och sätta upp nya men då lär man få någon att hjälpa en. VEM vill ha  orange tapeter i sitt vardagsrum liksom? Vardagsrummet är viktigt för mig, där sitter man och myser och sånt. Vill ha vita eller åtminståne LJUSA tapeter där. Hur är ni med vardagsrum? Tycker ni att de är en viktig plats?


2 kommentarer

  1. 17 juli 2009 kl 9:01 e m

    Jo jag kommer ihåg dig…=)
    Så det ligger alltså i släkten,sömntutor…=D Nääråå,önskar faktiskt att jag kunde sova om mornarna ibland oxå….=)
    Kram från Nusnäs <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: