Ny jacka


Didriksons jacka svart - SEK 1199, Didriksons - NELLY.COM

SÅ var de gjort. Jag har köpte den dyraste jackan jag någonsin köpt. Har spanat på den nu i säkert ett halvår. Jag jobbar ju som bekant på förskolor, det betyder mycket utevistelse året runt och även mycket kyla. Jag har ingen smarta höst och vårplagg så då har jag liksom använt vanliga vinterjackan vilket blivit för tjockt, denna jacka är as smart. Den kan användas året runt eftersom man kan ta ur själva täckjacksdelen och då blir det som en regnjacka SKIT smart. Jag slog till nu orkade inte fundera mer känns bra, nu har jag något att ha länge och dessutom jobba i.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: