Didriksons jacka svart - SEK 1199, Didriksons - NELLY.COM

SÅ var de gjort. Jag har köpte den dyraste jackan jag någonsin köpt. Har spanat på den nu i säkert ett halvår. Jag jobbar ju som bekant på förskolor, det betyder mycket utevistelse året runt och även mycket kyla. Jag har ingen smarta höst och vårplagg så då har jag liksom använt vanliga vinterjackan vilket blivit för tjockt, denna jacka är as smart. Den kan användas året runt eftersom man kan ta ur själva täckjacksdelen och då blir det som en regnjacka SKIT smart. Jag slog till nu orkade inte fundera mer känns bra, nu har jag något att ha länge och dessutom jobba i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: