Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Gör inget.

Idag gick jag tidigt ner på stan och mötte upp syrran som skulle på inskrivningsmöte på NTI skolans distans utbildning så nu läser hon också. Dock läser hon gymnasiet själv läser jag ju på högskolan men har i alla fall någon att studera med. Vi gick lite på stan sen drack en varsin laktosfri smootie på waynes eller hur de stavas och sen så gick vi till biblioteket, blev ett bankärende också för syrran. Sen tog jag bussen hem. FICK så himla ont i huvudet kändes som det skulle sprängas, visade sig senare när sonens pappa tog med sonen hem en sväng att det berodde på åskan. Jag är så jävla väder känslig. Läste nånstans att man inte alla kan få ont i huvudet av vädret men jag får aldrig huvudvärk förutom när det är åska i luften så det tror jag visst man kan få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.