Gör inget.

Idag gick jag tidigt ner på stan och mötte upp syrran som skulle på inskrivningsmöte på NTI skolans distans utbildning så nu läser hon också. Dock läser hon gymnasiet själv läser jag ju på högskolan men har i alla fall någon att studera med. Vi gick lite på stan sen drack en varsin laktosfri smootie på waynes eller hur de stavas och sen så gick vi till biblioteket, blev ett bankärende också för syrran. Sen tog jag bussen hem. FICK så himla ont i huvudet kändes som det skulle sprängas, visade sig senare när sonens pappa tog med sonen hem en sväng att det berodde på åskan. Jag är så jävla väder känslig. Läste nånstans att man inte alla kan få ont i huvudet av vädret men jag får aldrig huvudvärk förutom när det är åska i luften så det tror jag visst man kan få.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: