Maaat

Lagade nyss vad jag tror är en nyttig lunch, det blev omelett med frysta grönsaker i. Jag stekte alltså upp dom först och slängde sedan på ett ägg. BLEV mycket gott. Väntar på att Anna ska komma förbi så vi kan dra ner på stan. Jag vill verkligen ha min jacka nu, se om den är så fin som den var på nätet. Såna där saker är nästan skrämmande.

Har egentligen inget smart att skriva, ska vänta in Anna.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: