Lagade nyss vad jag tror är en nyttig lunch, det blev omelett med frysta grönsaker i. Jag stekte alltså upp dom först och slängde sedan på ett ägg. BLEV mycket gott. Väntar på att Anna ska komma förbi så vi kan dra ner på stan. Jag vill verkligen ha min jacka nu, se om den är så fin som den var på nätet. Såna där saker är nästan skrämmande.

Har egentligen inget smart att skriva, ska vänta in Anna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: