Har rätt nyligen vaknat, lämnat studieförsäkran till CSN och lämnat in att jag ska gå kurserna på DU.se.

Ska ta och duscha alldeles strax, sen blir det att lämna sonen på förskolan och för mig blir det sedan hem och plugga lite. Runt tio ska jag följa med Anna ner på stan. Hon ska på arbetsförnedringen och jag ska hämta ut ett paket (LÄS MIN NYA JACKA) . Nä lär duscha nu, dom skulle stänga av vattnet här runt 8.00 och man vill ju inte riskera att bli utan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.