Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Julklappen beställd.

Nu har jag beställt julklappen till sonen. Ett PS3 slim 250GB från dustinhome. VET någon som kommer bli riktigt glad på julafton. Är ju blueray i den också vilket faktiskt känns kul. Känns som en bra julklapp. Nu får inte sonen så mycket paket men han får massor av släkten och då tycker jag det är okej. MENAR en julklapp för 3390:- är faktiskt en väldigt bra julklapp. Han ska få ett lego indiana jones 2 spel till och sedan riddarborgen från mig och hans pappa. Finns säkert folk som tycker det är lite med 3 paket från föräldrarna men jag känner att värdet faktiskt är viktigare en paketen. Sen om andra vill handra för 10.000 per barn får dom gärna göra de, men stör mig skit mycket på folk som menar på att man är snål för man håller sig under 5000 kr per barn. Jag är liksom inte RIK. Sen om andra är det så är jag glad för deras skull, men hatar när folk ska sura och tycka man är snål för man handlar 3 dyra paket i stället för massor med småkrafs för billig penning.

Annars idag? Jag fick kameran såld på mindre än en timme. Haha, la ut den på blocket fick den reggad 16.10 , 16.20 ringde en och ville köpa den. 17.09 hade han köpt och lämnat huset. Haha SNACKA smidig affär. 600:- fick jag för den tycker jag är ett bra pris för en kamera som är 2 år gammal och väl använd. Använde den ju så sällan också, har alltid med system kameran när jag ska knäppa kort så. Sen har jag träffat Anna, det glömde jag lägga till. Berättade för henne om en brat som raggade på mig på krogen. Anna bara, OCH Madde säg mig nu vad var det för fel på honom (jag är egentligen inte kräsen, är bara de att JAG är sån som helt enkelt inte alls blir intresserad) så då sa jag till Anna. JAG vill ha en SKITIG karl. Anna bara garvade och tyckte jag var störd. Men sån är jag, jag gillar skitiga karlar. Såna som typ inte är rädda för att lorta ner sig, kan fixa tekniska prylar och gärna får lite olja på händerna. FAN jag vill inte vara karln i förhållandet heller!
Sen satt vi och pekade ut varandras ”typ”. Varken jag eller Anna vet vem som är våran typ riktigt, men vi vet JÄVLIGT bra vem som är varandras typ. Så Anna pekade ut några småpojkar 18+ som satt och glodde på oss och sa MADDE där är fan din typ, små pojkansikten med KEPS (jag erkände. TYPISKT såna jag skulle falla för om dom var några år äldre) sen pekade jag ut en Annas typ och hon blev bestört men sedan erkände hon att VISST jävlar var det hennes typ. Sen pekar hon på en äldre krullig Dam och säger. HAN där Madde det är din typ. JAG bara stirrar på Anna och as garvar ”HAHA ett fruntimmer?” ANNA bara! VA är det en HON? Så garvade vi som fan där på pizzerian och fick arga blickar. Men va fan, det var ju nästan en den vad det typ där. SÅNT är roligt! Är så underbart att Anna is back, äntligen kan jag bara vara allmänt fjortis och bete mig som den jag är. GALEN, fnittrig och knäpp.

 

2 Comments

  1. 2009-12-03 @ 10:09:58

    5000?!
    finns väl ingen som lägger så mkt på julklappar åt sina barn…miljonärer kanske Mina får för sammanlagt MAX 1000 kr var En ps3:a är ju en jättefin och användbar present!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: