Informationsteknik Singstar och buzz å godish
Informationsteknik

Singstar och buzz å godish

Sonens farfar och farbror ska komma strax nu. Då ska jag ta fram min skål med godish mumsigt värre då. Köpte en skål typ på maxi som dom börjat med istället för påsar värsta smidigt och BRA. Då slipper man massa dryga påsar. Kanske blev någon krona dyrare men smart med lock och allt, sen säkert bättre med pappersskål än massa plastpåse skit. Har proppat i massa Lakris. Hur säger du lakris? LaKKris eller Laktris eller LAkris? Jag säger det sista det med betonat A. Fast det där är ju as blandat alla säger olika så hur säger du? Lika med choklad, jag säger chokla kanske för jag är från Dalarna tror dom flesta säkert betonar hela ordet. Därimot säger jag KEX inte ch[eks] hur säger du vissa ord? Tycker dialekter är as kul. Undra om dom kommer snart nu då? Dom lär ju kicka min röv som fan på buzz jag är nämligen inte allmänbildad för fem öre. Är as kass på såna där saker. Singstar kanske funkar? Har ju i alla fall bäst sångröst av mig och sonens pappa om jag får säga det själv HAHA.

5 Comments

 1. 2009-12-26 @ 18:12:18

  Jag säger också lakrits som du säger det, samma med choklad även fast jag inte är från dalarna från början.
  Smart med burkar, söt var den också! Fanns det olika storlekar på dom? Kunde kanske vara något för barnen isåfall.

 2. 2009-12-25 @ 21:29:42

  Jo tack, jag hade en bra julafton. Tomten måste vara betuttad i mig för jag fick massa paket (Jag kan bara inte sticka under stolen med att det är riktigt roligt med paket )
  Jag säger lakrits som du gör och gott är det också, om det inte blir för mycket
  Såna där skålar har vi haft här sen i höstas. Har bara köpt en sån en gång. Jag tyckte det var rätt smidigt men syrran tyckte väl inte det när hon skulle ta med sig den skål hon hade köpt och locket åkte av haha
  Kram

 3. 2009-12-25 @ 21:19:22

  Det heter ju KEX! Tycker uttalet chex är det fulaste!!! Haha! Förövrigt så säger jag lakris och choklad

 4. 2009-12-25 @ 21:09:38

  Jag säger sådär som du med betoning på A.. 4vad smart med burkar till godiset, undrar om dom har så på Ica Maxi här i Västerås.. Måste undersökas..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: