Haha, ni skulle se mitt kylskåp. Om jag säger att det är tomt MENAR jag det. På hyllorna finns endast ett paket med smör haha. På sidorna är det ju sylt och annat jag fixade i sommras men själva basen i kylskåpet är helt tomt. Det är egentligen inget konstigt med de, jag har befunnit mig på andra platser en hemma dom senaste dagarna så därför finns det heller ingen mat. Så idag ska det handlas. SÅ ni inte tror att det är helt tomt har jag massor med frysmat i frysen. Men jag ska alltså köpa färsk mat. Men står still vad, tänkte köpa grönsaker och frukt och ägg samt pålägg men kommer fan inte på något mer. Någon med saker man kan fylla kylskåpet med?

Relaterade etiketter:


2 kommentarer

  1. 2010-01-02 @ 19:36:33

    Creme fraiche,gräddfil & mjölk är ju bra att ha hemma. Potatis & lök likaså.. Sen vette tusan. Brukar vara ganska tomt i våran kyl med. Mineralvatten kan vara gott. saft också..=)

  2. 2010-01-02 @ 17:14:56

    Va tråkigt att du inte kunde komma…=( Hade varit roligt att träffa dig…=)
    Vi hade det jättetrevligt,blev ett väldigt lyckat kalas för dom…=) Massa gott fick vi oxå..=)
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: