Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Hemma och tillbaka till vardagen.

Jahapp, nu är sonen hemma för första natten sen den tjugotredje december. Han har ju sovit hos sin pappa hela tiden. Men nu är det ”min” helg och då får han vara hemma med mig. Han snussar sött i sin säng, värmer i mamma hjärtat. Vi såg på råttatouille på disney canal idag på kvällen, har sett den några gången men den är bra tycker jag. Dom där disney pixar är faktiskt roliga filmer.

Imorgon, kommer jag som 97% av alla svenska kvinnor börja mitt nya liv. Jag talar förståss om att ta bort dom där extra kilona som man gått upp under julen. Det går fort jag vet, bara man undviker onyttigheter och rör på sig försvinner dom snabbt, man lär ju skita också så klart. Det har jag dock fått göra idag… Jag gjorde ett misstag, ELLER ja misstag är fel ord. Jag tog helt enkelt och provade dricka den härligt vita drycken MJÖLK för första gången på 1½ år, jag vet det var dumt. FASLIGT onödigt och extremt korkat. Men när jag drack drycken och den kom till mina läppar och in i min mun det var fan bättre än en orgasm (Okej nu överdrev jag) men gott var det. Dock det gick några timmar sedan magen började knorra och jag fick rusa in på skithuset och där blev jag sittandes. Så nu? Jag känner mig rätt så fånig kanske, eller ja rätt så dum till och med. Varför skulle jag ge mig på att dricka mjölk? Samtidigt inbillar jag mig att när man skiter så går man ner massor i vikt. Jag förstår ju att det är bull shit, det är ungefär samma tankar som man har när man ätit godis en kväll och man tycker sig se att man gått upp 10 kg bara på magen… JAG är så sjukt fånig.

Jag har dock tur att ha en vän som är precis på samma sätt som jag, därför ska hon även med mig och gymma OFTA nu i vår. FÖR mitt gymkort ska fan användas nu. Dels för jag behöver träna men också för det är SKIT kul att träna när man är på gymmet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: