Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Grekisksallad och tårar på maxi.

Sonen önskade sig grekisksallad till middag och självklart var jag på den iden. JAG älskar grekisksallad är glad över att ha ett barn som äter grönsaker också. Sonen har dock börjat komma till en ålder när ingenting är gott. Allt är ”usch” och det där vill jag inte äta. Han påstår sig ha smakat saker och vägrar därför äta det. De är skit drygt men samtidigt väldigt chockerande när man haft ett barn som ätit ALLT innan. Men såna här perioder har nästan alla barn så jag tar det med en klackspark, jag vet att det vänder.

I alla fall när jag skulle gå och handla kom sonens pappa hit och tog hand om sonen eftersom han fått krupp igen. Sonen William alltså inte hans pappa. Stackarns krupphostar hela tiden så fått ge honom lepheton eller hur det stavas i flera dagar nu. Hemskt med krupp, det är sån där falsk krupp som barn nu förtiden här men det är ändå hemskt, det där hostandet och att inte få någon luft. JAG vet skräcken själv i och med min astma, känslan av när syret tar slut är så panik utlösande. MAN tror man håller på och dö, och man känner sig så himla rädd. I alla fall jag gick till maxi, har fått nytt visa kort då jag skaffat mig skandia banken och jag har fått lönen in på de konton, när jag står i kassan med mina två stora PÅSAR och drar kortet säger han i kassan att du har inga pengar på kortet. PANIK var förnamnet jag fick för jag visste ju att min LÖN skulle vara på kontot samt kortet, han i kassan trodde mig ju inte det syntes den där äckliga snobb minen ”handla inte utan pengar” blicken, sånt har man ju råkat ut för förr när man var yngre. Fick gå ut och ringa sonens pappa, han låg i badet och fick gå upp. Jag var helt förtvivlad och började mer eller mindre gråta där medans jag pratade med honom, eller ja tårarna kom inte men dom var nära och jag hade gråten i halsen. KÄNDE mig så himla KRÄNKT på nått vis. Sonens pappa tittade självklart fanns mina pengar på skandia dock funkade inte banken, fick använda mitt swedbank konto genom att föra över pengar dit från ett av mina sparkonton. ÄR fortfarande rätt sur över detta vill jag lova.

Sedan gick jag in i kassan och betalade och kände mig HA där fick du se att jag hade pengar, tyvärr var inte karln kvar i kassan hade varit skönt för sinnet att visa att jag visst hade pengar och inte var någon pinsam människa som inte hade pengar, för man tänker ju att de är så dom ser på en kassa personalen. Gick sedan hem, gjorde grekisk-sallad och kikade på bompa och guds tre flickor med sonen. Sen blev det sängen för sonen. Jag sitter här ska strax gå till sängen jag med. Eller ja gå till min säng och sova. Ska bli sjukt skönt, imorgon tänkte jag dra med sonen ut på lite promenad om krupphostan verkar bättre. Har gjort det vanliga idag annars, städat och tvättat. Imorgon ska jag fortsätta tvätta, känns inte som man gör annat men sjukt skönt är det.

 

Helt klart godaste juicen jag och sonen drack det till middagen. (märket är bra alltså, gott)

 

Den ser dock inte så god ut i glasen men är sjukt gott. Rekomenderar verkligen.


Grekisksallad william var snäll och la upp maten åt mig.
(glömde dock bort OLIVERNA och lök. Men att hets handla är aldrig bra)

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.