Dark Mode Off / On
Böcker

Bokrecention

Senaste boken jag läste är faktiskt gossip girl. Jag har försökt ta mig igenom boken 2-3 gånger men har alltid fallit på början som är som en frågespalt, dock tänkte jag här i veckan att jag ska ge boken en chans så började läsa. BLEV positivt överraskad. Jag har aldrig sett serien, därför har jag ingen aning om karaktärer eller hur folk uppfattar folket. Jag kände dock att jag inte alls hade speciellt mycket till över för Blair som ändå var den jag uppfattade boken som man skulle tycka om. Jag gillade helt klart Serena bättre. Boken var typiskt tant snusk, dock innehåll det inga passionerade kärleks stunder som typ Danielle Steel böcker brukar ha. Men boken var klart läsvärd. Jag ger den tre pussmunnar av fem möjliga.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: