fbpx
Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Ny header.

Gjorde en ny header, funderat länge på att göra något nytt. Efter en fotomiss med systemkameran på nyårsafton så råkade jag få in halva mitt ansikte men ögonen syntes bra, tänkte att ÖGONEN kan jag ha som header, fick bli svartvitt. Gillar ögon, när man besöker folk med bilder eller headers som ögonen framhävs blir jag väldigt fascinerad. Ögonen är ju själens spegel sägs det. Jag undrar om det är därför folk med vissa ögon skrämmer än, andra fascinerar än och vissa ögon bara är?

Jag faller för ögonen på killar, när jag blivit kär har det alltid varit ögonen jag sett och dragits till. Ändå vågar jag sällan kolla folk i ögonen, det känns som man hotar någon på nått vis. Jag viker ofta undan blicken om någon stirrar mig i ögonen för länge.

1 Comment

  1. 2010-01-05 @ 19:26:08

    Ögon är fina men tänker aldrig på dem eftersom jag knappt ser dem..Blir så med hörselskada, man hör inte vad någon säger då
    Folk säger ofta & har gjort sen jag var liten att jag har fina ögon..jaja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: