Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Shopping: Väska.

Har länge letat efter en väska att kunna ha mini-datorn i, samt kurslitteratur och block och pennor. Ja såna saker som hör högskolestudier till. Så hittade jag denna helt enkla, lagom stora väska på Åhléns idag, slog till 199:- blev det för väskan. Kändes som ett jätte bra pris.

 

Enkel väska från Åhléns 199:-

2 Comments

  1. 2010-01-05 @ 16:04:53

    Svar:
    Ja det är kul med tänder..men inte så kul när han har ont och gnällig men det hör till

    Hehe..det är många som säger det, men jag tkr att Falun är stort haha..kanske beror på att jag inte är härifrån och att Köping som jag kommer ifrån är inte så stort = Falun är större än Köping ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa