Jag älskar det. Smooties, finns det något godare? Vet fan inte hur det stavas, medans andra bantar med pulverdieter gör jag min egen diet. Smootie dieten. Lätt och dessutom nyttigt och mättande. Det som också är bra är att du kan dela med drinken med sitt barn, William älskar smooties och de är en bra fruktkälla eftersom man ska få i sig frukt och grönt varje dag.

 

Min smootie innehåller:
1 Banan
1 Passionsfrukt
1 apelsin
1 kiwi
½ dl laktosfri mellanmjölk.

 

5 kommentarer

  1. 2010-01-05 @ 19:14:06

    Jag ska oxå börja göra smoothies, låter så gott. Fick en mixer för över 1 år sen just för att jag ville göra sånt. Men, tror du jag gjort det än? Nej. Galet, jag vet hahaha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: