Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Smootiefulle.

Kom på nyss att jag kanske borde få i mig något så gjorde en knäckesmörgås med ost (delikates tror jag dom heter? Vita, as goda) sen tog jag jordgubbar, blåbär, apelsin , passionsfrukt och kiwi och gjorde en smooti av som jag åt nyss så sjukt gott! Passar mig alldeles utmärkt. Tror jag ska laga pannkakor till William ikväll, var längesen då kan jag koka mig ett ägg eller två och dricka smootie till, perfekt. Har gått ner mina 2 extra jul/nyårskilon nu. Gick på 2 dagar haha. Iofs menar va fan? Två extra kg som endast gått upp på grund av lite onyttigt går man ju ner så fort man får gå på toaletten, hade dock inte varit där på över 1½ vecka så min mage såg ut som en ballong, sa till Anna att shit tänk om jag får hemorröjder nu. MIN stora skräck! Alltså seriöst, jag är livrädd för sånt. Jag och Anna har i snart tio årstid diskuterat hurvida vi har hemorröjer eller inte, alltså HUR vet man att man har de liksom? Tänk om man gått runt hela livet och haft de utan att veta om det liksom. Jag har förbi för det där, skulle fan bryta ihop om jag hade de. Därför är jag ganska så bajsfixerad. Tur då att jag har min bundsförvalt Anna som förstår mig till punkt och pricka. Haha, tänkt på hur jag och Anna är som kompisar, vi diskuterar verkligen ALLT, tror inte det är något hon inte vet om mig på mitt sexparty här i höstas till exempel så köpte jag och Anna lika sexprylar så folk bara , va fan ska ni ha allt lika för? Vi bara ÖH ja varför inte? Anna är ändå den av mina vänner jag umgåtts med längst vi har samma humor och är förbannat lika så är kanske inte så konstigt att vi beter oss helt onormalt. MENAR man blir som man umgås hehe.

Haha föresten så påpekade kalsongmorsan att jag sovit 12 h inte 10h som jag skrev i inlägget under. FAN jag räknar ju som en kratta haha. Jaja, jag låter de stå kvar tycker fan de var roligt. Jag ska bli lärare och räknar fan inte ens rätt. Fast som tur är så är jag bättre när jag är i skolan eller jobbar än jag är på fritiden. Tänker mer då än jag gör hemma antar jag. Fast matte är inte mitt starka ämne, mitt starka ämne är nog mer svenska, dock har jag lätt dyslexi vilket gör att jag ibland stavar skit dåligt som ni säkert märkt om ni följt länge, försöker dock verkligen att kolla det jag skriver två gånger men så ibland, vissa gånger så försvinner ord. Trots detta har jag aldrig fått höra något negativt på högskolan. Fast så säger folk i skolan att det är förbannat många lärare som faktiskt har dyslexi och att dessa är bland dom bästa, hur skumt det än låter.

 

 

Related Tags:

8 Comments

 1. 2010-01-09 @ 15:00:10

  Jaså du har oxå krångel me magen. Inte alls kul. Jag har haft så sen jag va liten. Helt hopplöst. Kan gå lika lång tid för mej me ibland, innan man får ur sej ngt. Man känner sej så jäkla uppblåst.
  För att ta ngt trevigare, den där smoothien såg riktigt smarrig ut. Lär jsg testa ngn gång.

 2. 2010-01-09 @ 14:00:53

  Vad gott det ser ut ^^

  Svar:
  Han började hålla på så där när han var 3-3,5 månad eller nåt..men tack och lov att det var bara en fas..jag höll på att smälla av när han vaknade på nätterna ;D haha..

 3. 2010-01-09 @ 14:17:53

  En nära till mig fick hemorojder, det hade kliat i röven i flera månader, inget som denne tänkte på men sen började det blöda när denne sket. Det kan vara ett tecken, att man blöder. Men med salva & stolpiller försvann de

 4. 2010-01-09 @ 19:33:00

  Mm va mkt gott du verkar äta hela tiden ^^ mums me smoothie =)
  om de e okej så länkar ja din blogg från min ^^

 5. 2010-01-09 @ 18:12:00

  Svar: Jag gjorde headern på en sida som heter scrapblogg.com. Alltså inget ps eller så..=(
  Men om du kan hjälpa så får du mer än gärna göra det..=) Är så less på min nuvarande bloggdesign..=)
  skrev mailadressen åt dig!

 6. 2010-01-09 @ 17:56:33

  Svar: Haha, det du skrev nu var rena rama grekiskan för mig. Jag fattar ingenting av det här med bloggar.. Så det är nog mission impossible för mig att få in den där som header. Och om den kommer in som header så måste jag ju fixa bakgrunden så den är i samma färg. Kan ju inte ha rosa kvar då.. Vet du nån som förstår sig på sånt här?

 7. 2010-01-09 @ 17:41:43

  Svar: Ja, men jag vet inte om det går när man inte har några kodmallar? Jag är så dålig på det där med bloggdesigner.. Fattar nada.
  Är det Bloggdesign.se du menar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.