Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

10 timmars sömn.

Rena rama lyxet. Jag kunde inte låta bli, jag kollade på klockan 21.09 igår slocknade på en gång och sov tills 9.10 , kändes SJUKT skönt och behövligt. Jag var så sjukt trött så det fanns inte ord för det, behövde så där lång natt sömn. Ikväll kommer William hem, hans pappa ska på inflyttningsfest tror jag hos en kompis. Själv ska jag göra det vanliga, tvätta, städa. Ja sånt jag gör jämt typ. Ni som återkommer till min blogg och läser regelbundet vilka är ni? Jag är nyfiken, ni behöver inte skriva namn eller så men kan ni inte bara lämna en kommentar. Känner ni mig IRL, eller har vi skrivit på nätet? Bor ni i närheten av mig och vet vem jag är men vi inte känner varandra osv. Berätta lite om er själva. Vill ni inte lämna namn och bloggadress så behöver ni inte de, bara spännande att veta vilka ni som läser är och lite om er. Varför återkommer ni hit osv.

Nu ska jag bädda sängen, OCH jag hoppas på flera bloggsvar nu *s*.

5 Comments

 1. 2010-01-09 @ 12:26:31

  Ja det är helt underbart, såna ”vänner” behöver man. Jag ser henne som en vän, trots att vi inte direkt ses på fritiden, men vi har ju mailkontakt ändå ibland när hon inte jobbar. Hon är The best ever!

  Jag läser din blogg, fast att jag har varit dålig på att kommentera den senaste tiden. Allt går i ett här tycker jag. Igår kväll skulle jag gå in på bloggar via bloglovin men det segade nåt så fruktansvärt, var bara en vit sida. Och då jag har typ alla bloggar där så blev det att jag inte kommenterade så vidare mycket eftersom jag inte kom in på bloggarna. Hade ju självklart kunnat leta upp massa kommentarer i min blogg och gå den vägen men det tänkte jag inte på i stundens hetta

  Idag skulle jag iväg och träna men tror det var översvämning där inne eller nåt. Kom inte in och jag hörde massa mansröster innanför dörren och en massa vatten som skvalpade, mycket konstigt

  Kramkram

 2. 2010-01-09 @ 12:06:29

  haha men det blir ju 12 timmar!

  Brukar läsa din blogg, för du skriver på ett sätt som man pratar. Du börjar med en sak sen fortsätter det till något helt annat.
  Tycker du är supertrevlig & go också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: