Så titta här, snyggt va? Jag har setat och lekt i flera timmar. Syrran fick dock hjälpa mig flytta över reklam länkarna till höger sida för begrep inte för min värld hur man gjorde de, längst ner på sidan går det nu att ta kontakt med mig genom att klicka längst ner på sidan, smart va!

Är hur som helst skit nöjd. Ska gå och lägga mig nu. Får se vad dagen kommer erbjuda imorgon? KANSKE lite värme? Jag längtar efter värme, så isigt kallt just nu. Förmodligen bara drömtankar är säkert -25 imorgon också.

God underbar Natt på er!


5 kommentarer

 1. 2010-01-10 @ 00:58:46

  förresten.. Du har ju reklam på din blogg. Är det nåt du tjänar pengar eller rabatter på? och måste man ha X antal besökare och sidvisningar om dagen för att tjäna nåt på det, dvs några såna kriterier för att det överhuvudtaget ska löna sig? kraam!

 2. 2010-01-10 @ 00:52:55

  och nu syns ens kontaktinformation också, den var vit när jag skrev in den förra gången.. Vet dock inte varför den försvann då. (fick ju skriva in den) Jajamän, jag hoppas och tror att du läser min lite också. Slog rekord vid tolvslaget, 50 läsare på en dag. Jävla härligt, jag gillar jämna siffror, haha… snygg den blev nu, med svarta krusiduller o sånt. kram på dig!

 3. 2010-01-10 @ 13:13:48

  Siden va snygg innan. Men nu e den snyggare

  Svar: Alltså, jag tror inte riktigt jag förstod d du skrev på min sida. Men d e väl ngt jag funderat på iaf, att läsa kurser på högskolenivå. Eftersom jag inte får läsa mer på gymnasiell nivå, då blir d utan bidrag. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Känns så hopplöst. Måste nog komma in i en sån period först innan jag kan ta mej för & börja söka igen. Tappade lusten efter andra gången jag sökte. Ger upp för lätt, jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: