Hemma hos mig Städa Godmorgon eller nått.
Städa

Godmorgon eller nått.

Gick upp sent, tog och dock och städade i natt så sov rätt länge i morse, kanske bör tilläggas att jag haft allergi i flera dagar, letat efter orsaken men begriper ingenting, jag städar ju så damm kan det INTE vara, blommorna kanske? Dock inte köpt några nya på ett tag. Får se vad som håller på att hända. I alla fall igår dammade jag hela lägenheten innan jag gick och la mig, gick upp och fixade toaletterna idag, sedan fick jag mens så var bara att greja med de en stund. Förklaringen till att jag inte kan sova och har överskottsenergi, alltid så. Dagen jag får eller dagen innan jag får mens så får jag världens överskottsenergi, jag städar och donar möblerar om (jag städar varje dag men grund städar typ flyttstädar) och är helt hyper. Sedan blir jag normal igen när mensen väl kommit. I alla fall dammsög jag, kikade på termonenter som var -23 bara idag, EN grad mindre. WOW, och nu ska jag duscha och fixa mig. Lär laga någon lunch åt William också. Hans pappa är sov hos en kompis i natt för att slippa gå hem i kylan, men han skulle komma hit senare. Nu ska jag duscha som sagt.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: