Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Lekande lista.

Knyckte listan ifrån Sarah

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?
Jag gick i nian, festade hela tiden typ. Från att ha privatfestat träffade jag S och började följa med henne runt i olika bilar. Åkte runt i Mora och söp den vägen. Skolkade bort nästan hela vårterminen, jag och S hängde hellre på Mora busstation och glodde på karlar (läs 18 åringar) som hade volvos och åkte med i dom. Rolig tid, men mina betyg blev också efter efter det roliga så att säga.

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
Typ samma som jag gör idag. Pluggade, jobbade, umgickt med sonen och hans pappa. Jag är i den fasen i livet att jag helt enkelt nöjer mig med lugnet. Haha. Jag har haft mina vilda stunder.

FEM SNACKS DU GILLAR
GODIS , och frukt. Vet man får inte säga så men jag älskar frukt som JORDGUBBAR fast de är väl ett bär? Sen gillar jag morotsstavar och gurkstavar i dipp. SJUKT gott. Sen förra året när jag var på tjejkvällen på harrys gillar jag också grön eller nått sånt selleri att doppa dipp, har för mig Linn sa det var grön-selleri. Hon har gick hotell och restaurang i våras så hon har koll på sånt.

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
Svarar lika här, jag lär mig musik direkt, har faktisk väldigt lätt för sånger och melodier.

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
Köpa hus, betala av CSN , köpa en bil, ge till William. NJUTA av livet.

FEM DÅLIGA VANOR
Jag har inga dåliga vanor…

Jo då.
1. Jag grubblar för mycket.
2. Jag är lite för djup, filosofisk så jag kan skrämma folk ibland som tror jag är djupt deprimerad fast jag egentligen bara sitter och filosoferar och tänker på saker. Antar att jag borde bli nya socrates?
3. Jag har svårt att säga nej, jag säger ja till saker fast jag egentligen inte vill bara för att inte såra andra.
4. Jag får allt för ofta dåligt samvete och tänker, jag skulle inte sagt så där. Gud va dum jag var nu, kanske h*n blev sårad. Ofta för helt banala saker som ”ÅH va fin tröja du har” , sånt kan jag får värsta ångest om jag sagt till någon och tänka massor om dom kanske tog illa upp osv. Jag analyserar och tänker och vrider och vänder på saker. EN väldigt dålig vana.
5. Jag äter alldeles för mycket sötsaker fast jag egentligen är mer sugen på frukt. Jag resonerar pinsamt nog att frukt är för dyrt… SÅNT får man inte erkänna *haha*.

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Sova (älskar att lägga mig i sängen och bara NJUTA)
2. Läsa böcker, framför allt tantsnusk. Hatar böcker som inte har sex med. Blir riktigt besviken när man läst en bok så har dom inte sex i den, är lika på film. Om dom inte har sex blir jag besviken. HAHA. Låter som en riktig snusk-tant, de bjuder jag på.
3. Prata i telefonen med vänner och familj.
4. Shoppa & fixa i hemmet (går ihop för det handlar om hemmet båda två)
5. Mysa med familje. Inget av detta kom i turordning allt på samma plats.

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
Såna där fula trosor med öppet i mitten, LÄNK FÅR NI HÄR , skiter i vad dom fyller för syfte och blabla dom är urfula ändå.
Byxor som går upp till revbenen, URK! Skiter i hur modé det där tycker de är urfult och sätter man hängseln till blir man steve urkel om ni minns honom? Visst andra får se ut hur dom vill men skulle aldrig klä mig så själv. Dessutom har jag långa ben så de hade sett för jävligt ut, såg ett exemplar av sånt i somras ELLER hur Anna?!
Levande djur, sån där minkpäls med minken kvar och ögonen osv. VIDRIGT!
Harmesbyxor
Raggar skor, INGET sånt går hem här! USCH!

FEM FAVORITLEKSAKER
Systemkameran
Datorn
Nintendo wii’t
PS3an
Mobilen

FEM JAG VILL SE GÖRA DENNA UNDERSÖKNINGEN
Den som vill.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d