Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Sista seminariet.

Var sjukt skönt idag med sista seminariet, kändes soft när man satt där och visste att det här är sista gången. Jag kommer inte sakna den lekande alls, känner mig som en otacksam jävel. Eller som William säger ”Dum-jävel”, jag gillar de där ordet, dum-jävél , de är liksom ett ord som sätter en form av humor i sambandet. Någon är en dum-jävél helt enkelt. Nu är denna kurs över och VT10 börjar på måndag. På måndag kommer jag läsa litteraturvetenskap och de känns soft, ska beställa böcker från cdon tänkte jag, såg nämligen att dom hade massor med böcker där vi ska ha. Vissa sak jag köpa, sen några ska jag kolla efter på typ Ta till vara, myrorna och röda korset, som till exempel strindberg vägrar jag betala fullpris. Läste Röda rummet med Strindberg för 4 år sedan i svenska B, de var den jävligaste och tråkigaste boken jag läst. Ville bara spy på skiten, inte alls min stil. Vet man ska inte säga dåliga saker om stindberg, det är det samma för vissa som att bajsa på öppen gata. Det vet jag dock folk som gjort… I somras fick jag skjuss av sonens pappa ner på stan, dropade av vid folkets hus och började gå mot stan, när jag går där ser jag en hög cirka ½ meter framför mig. Man tänker ju en snabb sekund att det där är hundbajs tills man inser att NÄ det är det inte, det är en hög männskobajs. NÅGOT äckel-jävél har helt enkelt satt sig utanför folkets hus och skitet. Okej, det var en lördags förmiddag, OKEJ, att folk blir skitnödiga hem från krogen MEN varför i hela helvete sätter man skit och SKITER mitt i stan?! Där folk går?! Där barn leker?! Jag var äcklad och arg, ringde mamma och sa att nån jävla måtta får de fan vara. SKITA mitt på stan?! Folk har dock inte trott mig, men har man någon gång sett bakis-skit , de har väl dom flesta som druckigt gjort, magen efter en fest kväll är fan inte att leka med och STANKEN! Den stanken är så vedervärdig att man drar sig för att dricka på mycket länge, DEN personen vet hur alkohol skithög ser ut. Många försvarar sånt här, vad skulle den stackarn göra? Bajsa på sig. Nä kanske inte man varför i herrans namn kunde inte personen gå någon annanstans? Hört talas om buskar eller annat passande skit ställe? Eller ett annat smart tips, helt enkelt skita på krogen.
På tal om skita på krogen, skulle jag hellre dö än gå på studenttoaletterna i skolan, de är såna där äckel bås ni vet. Jag har offentligtoalett skräck i största allmänhet. Hur som helst dom där båsen, jag brukar tänka att folk ska få för sig att liksom ställa sig på stolen och kolla ner eller typ ta tag i en byxor och dra bort dom för än. Skulle heller aldrig gå på Baja-Major , är också därför jag aldrig kommer gå på festival , P&L ligger ju i grannkommunen men aldrig för mitt liv att jag skulle åka dit, jag är för renlig helt enkelt dessutom har jag hört om folk som varit på baja-major och så har någon jävel vält skiten så personen fått lega i allt där där med dörren ner mot marken och inte kommit ut. BARA tanken gör mig illamående. Fatta paniken! Näe helt enkelt jag är för renlig, det skulle aldrig förekomma i min värd. Sen när man ändå pratar skit, jag har fobi för utedass också. Det sjukaste med dass är hur man liksom redan innan man går in börjar hålla andan, typ tar in så mycket luft så man tror man ska sprängas sen puttar man ut lite lite luft den lilla tiden man befinner sig där så man ska slippa andas in under tiden man sitter, och sen klassikern. ”JAG ska inte titta ner, JAG ska inte titta ner” så stirrar man ner i det där äckliga hålet där det är massor med bajs och toalettpapper och eftersom man inte kan andas kan man heller inte spy så den där synen förföljer en tills man uträttat sina behov. Jag brukar dock aldrig skita, åker jag på semester skiter jag inte förens jag kommit hem igen. Det är sant! När jag var borta hos en släkting en vecka för några år sedan sket jag inte på en vecka, magen var stor som en jävla ballong och när jag äntligen kunde sätta mig på skithuset hemma var det som en räddning från ovan.

Ja skit det är ett intressant ämne, skit och hemorröjder. Är väl de jag disskuterar mest med mina vänner. Men så umgås jag med kompisar som är öppna med sex och allt. Det är inte för intet jag är känd för att vara FRISPRÅKIG bland folk, och jag brukar få människor jag inte känner att bli alldeles röda i ansiktet. Men sån är jag, inte som alla andra helt enkelt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: