Tänkte faktiskt köra en liten frågestund i bloggen under dagen. Så välkommen att fråga på saker. Jag svarar på det mesta om det inte är något jag skulle tycka är riktigt privat då, men det tror jag inte. Så välkommen att fråga precis vad du vill. Och självklart går det bra att vara anonym! Jag lägger ut svaren här imorgon den 14 januari. Så fråga på!

Frågar man inget får man ingenting veta!

4 kommentarer

 1. 2010-01-13 @ 20:14:38

  Kul

  * Vart handlar du helst kläder till dej själv/W?
  * Favoritsidor på nätet?
  * Vad lyssnar du på för musik?
  * Vad skulle W hetat om han blev en tjej?

  Kommer inte på mer hehe

  Kram

 2. 2010-01-13 @ 13:27:12

  Har tyvärr ingen fråga på lut

  Svar: Nej vi har knappast vunnit på lotto, har aldrig vunnit ngn större summa. Har däremot sparat en del. Sen blir ju tex tv:n på avbetalning, räntefri tack & lov. D e först sen jag blev sambo som jag kunnat börja spara, annars har jag fått vridit & vänt på varenda krona. Aldrig kunnat köpa ngt. Inredning e skoj. Hade jag haft bättre ekonomiskt hade jag kunnat lagt mer pengar på sånt. Kläder köper jag extremt sällan. Bara när man lyckas ta sej ner te Ullared. Haha

 3. 2010-01-13 @ 09:55:53

  Svar:
  Nej jag menade plutts gammel-farmor och inte farmor x) Han har så mkt släktningar så jag blir förvirrad x) hahaa..

  Aaaahl…gåre bra då? Hur länge ska du plugga till läraren? ‘minns inte om jag har frågat det förut’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: