Idag har jag hjälpt Anna komma i ordning hemma. Var riktigt roligt, jag älskar ju att pyssla med saker, möblera och inreda är ju ett av mina största intressen i livet. Så i alla fall det blev jätte fint hemma hos henne. Kändes som vi fick till det mesta faktiskt. Hon var också i göra av med saker tagen tror jag för jag kom hem med en jätte fin svart väska ett par skor och wallies från ikea samt ett par trosor från henne. Trosorna var oanvända, väskan såg ny ut och wallisarna var ett felköp och skorna hade hon haft en kväll genom att tvinga på sig dom och tydligen var dom för små. Jag tackade och tog i mot. Hon bjöd sen på kyckling wook och cheese cake? Eller hur det nu stavas GOTT var det. Så idag har jag ätit kyckling wook och chees cake och inget mera. Känns bra. Lite bilder finns här nedanför.
Sen spelade hon the baseballs för mig på väg hem, gillade dom på en gång. Sen av en slump började mamma prata om dom nyss så nu lyssnar jag på dom på spotify. DOM är ju skit bra!

Skor , väska och trosor.

Fixade mina garderober med Wallis. Visst blev det fint?

 


1 kommentar

  1. 2010-01-24 @ 08:38:22

    The Baseballs spelade mamma när vi var där.. tyckte faktiskt också dom var grymt bra, trots att de inte riktigt är min musik så att säga! ^^,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: