Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Shoppinglista.

Tagit och skrivit ner en matlista, fick också mitt betyg från matte b idag. Ja alltså jag har IG i betyg men de är ett betyg på gymnasiet så jag ska skicka den till studera nämligen fått ryktats för mig att man kan komma in på vissa kurser även med betyget IG i matte be eftersom det räknas som man läst kursen. Jaja, jag är studentfjant.

Blev en hel del på listan men så är det också storhandling. Ska nog köpa lite räkor också kanske, kan ju vara smart. Jag vill nämligen ha smörgåstårta på min födelsedag.

Ska väl hämta William om tre timmar, jag är trött och funderar på att sova.

FÖRESTEN kom på en sak, ni med barn i slutet av förskoleåldern början på skolåldern har ni våning säng till era barn? Finns säkert ni med yngre som har det också men är mer sugen på er med större barn. William har en vanlig 90 säng här hemma men är så SJUKT trångt i hans rum. Började fundera på om jag kanske ska köpa sängen här på bilden (går att klicka) tänkte nämligen att den skulle passa del kanske man kan köpa ett draperi så han kan ha en egen vrå. Läst mycket kurslitteratur och där står det vidden av att barn får ha små vårer att gömma sig i sen kanske man kan stoppa under hans mammut pallar och bordet där så får han större yta på golvet. Så min fråga till er, är ni nöjda? Varför eller varför inte har ni våningssäng? Positivt och negativt vill jag höra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.