fbpx
Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Morgon.

Fan jag fick sova i natt kändes sååå bra. Ska strax bädda sängen, sen ska jag dammsuga och tvätta golven. Idag skulle jag dessutom behöva stor handla. Eller ja månadshandla. Ska kolla vad som behövs, hade velat åka till citygross och göra det, är lite billigare där. Fast sen har jag ju ica maxi närmare och där kan jag dra kortet. Ska se om msn vill funka någon gång så ska jag höra med sonens pappa om han kanske kan hämta mig på maxi i eftermiddag om jag har handlat klart då.

Jag ska följa med Anna till Ikea på torsdag. Kanske redan skrivit de? Har i alla fall tänkt köpa lite smått, så här kommer lite sugen på att köpa lista. Sen är det ju som vanligt med Ikea turer man får med sin MASSOR hem och sen så har man fått beställningar med sig. Jag bor i Dalarna, än så länge finns inget ikea här julen 2012 är det dock planerat ett Ikea i Borlänge.

 

Har sån här lampa i mitt vardagrum och är jätte nöjd. Tänkte köpa en till köket också.

Jag älskar ost. Ändå äger jag ingen ostkupa. Man kan ju undra varför? Men nu skall här köpas en.


En basic billy bokhylla. Men jag har så mycket BÖCKER. Måste förvara dom någonstans. Har en träfärgad sen förut, vet man ska inte blanda trä osv. Men jag älskar vitt.


Anna har sån två såna här i sin hall. Insåg hur praktiskt det är när jag hälsade på henne så en sån här kommer nog följa med hem.

1 Comment

  1. 2010-01-27 @ 09:22:29

    Ostkupa rekommenderar jag dej att ICKE köpa. Iaf alla som jag vet har en, gör att osten möglar fortare. Jag har alltid tyckt d verkar va så praktiskt, men sen har jag insett att d nog inte e d iaf. Men d e klart, e man ostälskare som mej, som du skrev att du va, så borde den ju inte hinna mögla innan den tar slut.. Haha Vilket långt svar för en ostkupa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: