Informationsteknik

Svar till Linnéa

Vet inte om du kikar tillbaka hit igen och du har ingen blogg men. JA vi delar precis samma tanke. Självklart är han en MAN men han har ju en kvinnas kropp från början biologiskt. Blev invecklat sånt här är lättare att diskutera IRL tror jag *hehe*. På nätet är det alltid svårare att förklara saker för man kan inte visa hur man menar med kropps språk och annat. Vi delar i alla fall samma tanke.

1 Comment

  1. 2010-01-28 @ 20:31:56

    Försökte kommentera här igår, men det gick inte. Försöker igen nu då… ville bara säga att det är ju bra att vi är överens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: