Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Va faan har dom gjort?

Va fan hur ser blogg.se ut nu då egentligen. Jag brukat gilla förnyelse men MÅSTE dom göra den fulare än innan? Jag hoppas verkligen dom designar lite till på sidan, var as drygt att komma till nytt inlägg.

Vaknade vid tre i natt kunde inte alls somna om igen, kämpade dock en timme tills ögonen slogs ihop. Drömde om silverfiskar, eller jag drömde att jag drömde om silverfiskar. HATAR såna drömmar när man drömmer att man drömmer för man vill vakna men det går inte man blir fast i drömmen, jag får panik då! Kanske är en form av panikångest i sömnen? Silverfiskar är så SJUKT äckligt, i min första lägenhet kryllade det av dom dära krypen. Dom var ÖVERALLT och då överdriver jag inte. Varje gång man tände lampan inne i badrummet låg det ett gäng med dom där vidriga sakerna där som skyndade sig över golvet och jag fick kräkningsanfall, tjatade på värden som inte brydde sig ett dugg, jag flyttade snabbt därifrån. *usch* , hatar skadedjur. Vissa stackare råkar ju även ut för råttor i hemmet, DE är en skräck. Jag lovar jag hade stått på en stol och skrikigt. En tjej jag var kompis med på mellanstadiet hittade en gång ett nyömsat (heter de så?) ormskinn i sin garderob. Till saken hörde att dom inte ägde någon orm, när dom ringde värden fick dom veta att det var fler lägenheter i huset som hittat skinn från ormar i garderoberna och det förmodligen rymt någom orm nån gång. Jag är inte rädd för ormar som befinner sig i terarier eller hur det stavas, kan till och med tycka att dom är vackra att kika på genom, MEN en lös orm slingrandes genom mina garderober hade INTE känts okej. Sen kan man ju undra va fan personerna tänkte som lät ormen rymma och inte berätta om det för sina grannar.

Jag är en djurvän, det värsta jag vet är när man varje vår läser om folk som hittat ett gäng hungriga kattungar ute vid vägkanter eller nerstoppade i en soptunna eller andra grymma ställen att placera dom på för att gå en plågsam död till mötes. Jag förstår inte hur man kan försvara att ha osteriliserade samt kastrerade katter som ute katter, en sak om dom är innekatter MEN ute. Dom sprider sin avkomma som sedan blir ihjälslagna eller på annat vis får ett hemskt liv. Sen dom som när honkatten är gravid låter gå med ungarna för att slå ihjäl dom eller dränka/skjuta dom när dom kommit ut, VARFÖR betalar man istället inte en abort på kattstackarn? Varför plåga henne igenom en förlossning där hon får höra sin smås pip få moderskänslor och sedan ta dom ifrån henne och slå ihjäl dom. JAG hatar såna här saker, det gör mig ARG! Lär väl få skit för det här, jag är allergiker och astmatiker då får man inte tycka saker enligt många men jag tycker ändå!

Nu ska jag dricka en kopp té tror jag. Vad ska ni göra idag?

2 Comments

 1. 2010-01-28 @ 13:39:36

  Hej,

  Jag heter Anette och arbetar på Buzzador. Vi på Buzzador håller på att bygga ut vårt bloggnätverk och vi vill gärna ha dig som BuzzadorBLOG-medlem hos oss på Buzzador!
  Som medlem hos oss får du produkter att testa, prata om dem med dina vänner och självklart skriva vad du tycker om dom på din blogg.
  Du kan också gå direkt till registreringen:
  https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1
  eller besök vår hemsida http://www.buzzador.com och läs mer eller maila mig på anette@buzzador.com
  Hälsningar
  Anette på Buzzador

 2. 2010-01-28 @ 09:33:49

  Blev oxå måttligt irriterad över att de gjort om sidan. Gick ju inte att komma åt allt jag ville först heller. Knas..
  Nej djurplågeri e bland d värsta som finns. Försvarslösa stackare. D skulle va nackskott på alla som plågar djur.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: