Åkte med Lisa till maxi och åt en semla, gick runt ett varv därinne. När jag vandrar runt där upptäcker jag att dom har ett rockband för 274:- jag tog och köpte det så klart. SKIT kul, William önskar sig lego rockband så nu har jag ju tillbehören, mick, tummor och gitarr så nu fattas bara lego rockband så ska han få spela lite. KULIGT KULIGT!
Köpte en flees tröja (hur fan stavas de ordet?) till William också, varit SNORIGT isigt bajsigt kallt i flera veckor så har alla tröjor varit slut i alla butiker inte ens PoP har haft så hittade jag min dröm på maxi, WOW is WOW.

Åkte hem och hade fått post, var Williams PS2 spel (han har ps2 hos sin pappa) Th!nk Fast (disneyspel frågor) med buzzers till jag hittade fyndpris på CDON.com för endast 99:- , samt min julklapp från sonens pappa spelet wolverine till PS3 , SÅ nu ska jag få spela min kärlek på tvspel haha. Han är het Wolverine mumsfilibabah .

Hämtade sonen på hans förskola och pysslade lite ihop nu är han med sin pappa hos sonens farfar.

 

Spelfyndet 274:-

Nya tröjan

Spel till William

Spel jag fick i julklapp av sonens pappa. Han köpte det till mig nu eftersom han inte vetat vad jag velat ha.

TACK TACK!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: