Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Men å kan bloglovin funka nu eller.

Har ju min blogg kopplad till min bloglovin så jag ser liksom. Men nu har den startat 2 nya med samma adress. Skit irriterande, skulle liksom vilja ha MIN vanliga adress, men där uppdateras inte inläggen helt knas men själva bilden är lika samt att ja den länkas hit. Men det uppdateras inga nya inlägg. Så sjukt tråkigt. Blir fan inte glad på detta känner jag. Jaja. Lär väl mail igen om dom inte svarar.

Pluggat med Lisa, sen gick vi till donken och efter de till maxi där vi köpte en varsin mjuk-glass. Var lite drama där med en värdetransport som rökte som fan så jag knäppte kort och Lisa övertalade mig att DU ta och sms DT så det gjorde jag. PINSAMT värre dom ringde upp. Höll på att dö jaja.

William glor på tv. Jag ska snart börja med middagen blir klyftpotatis, kyckling med bluecheesessås till middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.