Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Försöker göra om.

Har denna nu, men jag vill ha egen header och gärna bakgrund också men är svårt. Lär sitta och fixa när jag är mer pigg känner jag. Just nu håller jag på att bli galen, har ingen minne av att jag tyckte det var drygt förut? Kanske jag gjorde men har glömt.

Alla inlägg ligger i alla fall där dom ska nu. Imorgon ska jag plugga med Lisa, känner mig stressad. Ska gå till sängs med lite Stephen king tänkte jag, våran uppgift tills tisdag att ha läst Jerusalems Lott. Den är helt okej det jag har läst i alla fall. Läxan har också varit att se matrix och the shining eller hur den stavas, har dett TS förut och såg Matrix i helgen, riktigt bra var den. BLEV chockad, jag har liksom alltid tänkte den skiten är inget för mig. HEHE, de fick jag äta upp *S* .

Nä om jag ska gå och sova nu. Kan ni inte kommentera så jag ser att bloggen funkar!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: