Hemma hos mig Jag är en städoholic
Hemma hos mig Kläder

Jag är en städoholic

Ska ha me and i klädparty strax. Mycket roligt. Lisa kommer hit så vi ska väl spana. Blir tyvärr inga andra då det alltid är lika svårt att få ihop folk så ger typ upp. MEN ska kolla om dom har några softa sommarplagg till mig och William.

Haha, insåg nyss här att jag nog är en städoholic. Jag hatar DAMM, jag blir helt paranoid av damm och vill inte alls ha skiten här hemma. Därför så ser jag alltid till att städa varje centimeter i huset. Så fint nu, alldeles dammfritt och toaletten luktar rengöringsmedel. Gissa vem som lever livet just i den stunden? Jag är fan beroende av städning. Mår bäst då och känner WOW känslan i hela kroppen. Det ger mig den där kicken, tur att det inte är farligt att städa. Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: