14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider

Oj va svårt, gamla tider liksom. När var gamla tider? Vilken period?
Jag tänker på om jag ska ta perioden 02-03 när jag typ festade dygnet runt eller om jag ska ta en bild från tidigare. Tror nog det får bli från “gamla” tider när jag gjorde min sista fylla innan jag blev gravid. Får bli nyårsafton 2003, jag blev dyngrak och somnade på toalett golvet, spyandes i toaletten. Björn kom sen och hämtade mig mig hem till honom. Looong time ago, men mycket roligt. Typ samtidigt blev jag ett preggo och blivande morsa.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: