Dark Mode Off / On
Questions & Answers

14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider

Oj va svårt, gamla tider liksom. När var gamla tider? Vilken period?
Jag tänker på om jag ska ta perioden 02-03 när jag typ festade dygnet runt eller om jag ska ta en bild från tidigare. Tror nog det får bli från ”gamla” tider när jag gjorde min sista fylla innan jag blev gravid. Får bli nyårsafton 2003, jag blev dyngrak och somnade på toalett golvet, spyandes i toaletten. Björn kom sen och hämtade mig mig hem till honom. Looong time ago, men mycket roligt. Typ samtidigt blev jag ett preggo och blivande morsa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: