Jag har så himlans mycket att göra just för stunden. Jag studerar mer en jag någonsin gjort. Vill spendera all min lediga tid med William och då får ju liksom bloggen komma i tredje hand. Jag har sen inte så mycket att skriva om för ska jag bara skriva om mina studieböcker spyr ni ju!

Idag ska jag med Lisa på krogen, fast först ska vi till hennes kompis som fyller år och ska ha fest. Blir nog roligt att komma ut. Eller så är det min alltid ÅH jag ska ut tanke och positiva vibbar som talar om det för mig. Är egentligen inte alls så himla positiv just nu, jag går runt och är smått irriterad på det mesta. Känner mig trött och slut och som att jag behöver att det verkligen HÄNDER något just nu som gör mig riktigt glad. Blir nog ett hemligt inlägg idag igen. Är det så att någon vill ha lösen kan jag skicka det på facebook. Jag ger inte ut det till vem som helst.

Lär snart bädda sängen och duscha, ska ner till stan och köpa en flaska vin och sen blir det nog att jag går förbi en affär och kika om det finns någon tunika kanske? Får se, saknar William så hjärtat blöder nu när han är hos sin pappa.

1 kommentar

  1. Det är ju som det ska vara med andra ord att bloggen kommer i tredje hand. 🙂

    Behovet att att få göra ngt roligt är nog helt enkelt för att det är vad du behöver då skolan tagit så mkt tid på slutet. Man måste få göra ngt skoj mellan varven, annars pallar man inte.

    Lösen får du skicka om du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: