19de dagens bild: En person som är snygg

Hmm? Den här saken tycker jag är skit svår, va då snygg liksom? Jag tycker sällan folk är “snygga”. Jag faller liksom för personligheter hos människor, det där med “snygg” känns mest pinsamt. Så nu står jag här och vet inte vem jag ska visa kort på så kom jag på en bra sak min hund som dog 2006 får det bli bild på. Hon hade en otroligt snygg och perfekt insida :).

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “19de dagens bild: En person som är snygg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: