Questions & Answers

19de dagens bild: En person som är snygg

Hmm? Den här saken tycker jag är skit svår, va då snygg liksom? Jag tycker sällan folk är “snygga”. Jag faller liksom för personligheter hos människor, det där med “snygg” känns mest pinsamt. Så nu står jag här och vet inte vem jag ska visa kort på så kom jag på en bra sak min hund som dog 2006 får det bli bild på. Hon hade en otroligt snygg och perfekt insida :).

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: