Questions & Answers

Dag 10 – Någonting jag oroar mig för.

Döden helt klart. Jag har rejäl dödsångest till och från. Vissa perioder är det verkligen olidligt. Jag kan sitta och tänka på att människor runt mig ska dö, eller att jag själv ska dö. Det skrämmer mig. Jag oroar mig för döden och hatar verkligen när tidningar skriver nyheter som lätt kan tolkas för jordens undergång som ett exempel.

Jag önskar verkligen jag inte var sån som tänkte på döden men tyvärr gör jag de.

En annan sak som oroar mig som även är förknippat med döden är sjukdomar. Jag oroar mig JÄMT för att vara sjuk, för att få ett besked som en farlig sjukdom. Jag hatar det där för på något vis styr det ändå mitt liv en del.

4 Comments

  1. Det är nog väldigt vanligt denna rädsla för döden tror jag. Tycker jag hör många som tänker & känner så. Inklusive jag själv.

    Svar: Nej jag uppskattar bara alla tips! Så tack! 🙂 Men dessvärre har jag redan testat allt det du skrev under gårdagen. Men inget av det hjälpte. Det enda som till slut hjälpte var att lägga honom i vagnen & ruska/guppa runt på ngt. Idag är han mkt lugnare. Har börjat ge honom minifom (droppar mot kolik), sen även köpte jag hem semper lemolac igår & började ge honom. (bra om man har problem mot matsmältningen)
    Så som sagt, jag är bara glad för alla tips då jag är ny på sånt här. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: