Dark Mode Off / On
Böcker

En dag full av fyyynd!

Drog ner på stan för att träffa Lisa. William hakade också på så klart. Jag hade fått 30% rabatt på guldfynd då jag fyllt år och min ena ring har försvunnit från örat så tänkte passa på att köpa en ny. Väl där tyckte kassören att jag skulle satsa på något mer då det ändå var bra rabatt på allt i butiken. Jag beslöt mig för två örhängen till och ett armband. Tror aldrig jag ägt ett armband faktiskt. Är ju inte speciellt kvinnlig av mig. Som jag sa till Lisa idag känner jag mig äckligt obekväm i klänningar. Jag försöker tro mig men när jag har klänning på mig känns det som jag försöker spela någon annan. Att jag inte är mig själv, jag känner mig rätt naken.

Vi gick sedan till BR då William ville dit. I en låda där hittade jag rea på lego, så jag bad William välja något. Det blev toy story 3 lego för 149,90 men eftersom vi hade samlat ihop 50 märken (vi är medlemmar i BR-klubben) så blev det endast 99:- för hans lego.

Gick vidare till myrorna och därnere låg en massa spel och pussel utlagda. Jag föll direkt för fem myror spel. Spelet såg mer eller mindre oanvänt ut, ofta är det ju så med spel och böcker. Folk typ använder det en gång sen blir det liggandes.

Jag kände mig nöjd efter dagen på stan faktiskt. Här kommer lite bilder.

Innan stan, fixad och färdig.

T-shirt – Me and I
Jeans – Puss och Kram

William på väg hem från Stan

Jag på väg hem

Fem myror spelet 15:-

Lego 99:-

Örhängena jag köpte.  58:-

Den andra sidan (endast de nedre) 29:-

Armband 199:-

Jag betalade sammanlagt för 3 par örhängen och armbandet 194:-
JAG är så nöjd. Tanken är att jag med armbandet ska köpa berlocker till.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: