Jag har tre!

Charmed – Visserligen är den slut för längesen men det är och förblir ett av mina favoriter. Varför? Jag har alltid gillat övernaturliga saker, och jag kände så igen mig i deras vardagsproblem. Sen att Holly Marie är med gör den ännu bättre. Älskar henne som skådespelare.
The secret life of the american teenager – Åh vart ska jag börja, jag gillar innehållet. Den röda tråden. Vardagsproblem, sen påminner den lite om Bevvan (inte nya). Graviditeter och sånt man själv upplevt.
The vampire dairys – Älskar den, mycket för den påminner om charmed på vissa punkter skulle jag tro. Det är spänning blandat med allvar. Hemligheter och sånt.
Pretty Little Liars – Spänning och lite deckare över den. Man blir skit rädd, drama och fula spel. JAG gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: