fbpx
Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Foton från Orsa-tippen igår.

Var helt slut igår. När vi kom hem satt jag jätte kort stund framför datorn sen stupade jag i säng. Klockan halv tio sov jag.
Hade det jätte trevligt. Först var vi hos min mormor. Satt och pratade och jag älskar verkligen att träffa mormor. Jag talar i telefonen med henne nästan varje dag, vi står varandra väldigt nära.

Sen begav vi oss till mamma och hennes man. Pratade och fikade. Kändes bra att få vara där en stund. Vi ses för sällan. Melissa min yngsta syster kom förbi också. Hon drog med sig William ut i snön. Hade en jätte fin dag, och tror jag ska försöka åka upp snart igen.

William på väg till mormor och morfar.

Jag och Melissa (det skiljer 13 år mellan oss)

William myste i soffan

Min mammas och hennes mans hundar.
Jazzi (med tröja) nyklipp under och hon fryser så extremt att hon behövde ha den.
Sotis (kolsvarta) valpen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: