Efter att ha läst i Sarahs blogg om pizzabullar blev jag sugen på att prova själv. Det blev godkänt. William åt en hel vilket är duktigt då man inte direkt kan anklaga William för att vara en storätare S. Det var rätt enkelt att göra och jag har fryst in några för att ta fram vid senare tillfällen. Bjöd hit lillebror på mat också.

Så här blev pizzabullarna. Eftersom det var första gången jag gjorde detta anser jag ändå att det blev helt okej.

 

Före

Efter

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: