Williams jag vill ha film kom ner genom brevinkastet idag, Yogi Bear! William var lyrisk och satte sig i soffan och såg på filmen och kom till mig som lagade lasange och sa “MAMMA dom måste göra en tvåa!” Skulle tippa på att det är ett bra betyg? William fick fixa salladen igen, han är jätte duktig med kniven och fixar det jätte bra. Efter vi ätit drog vi till onoff. Hade sett ut en sodastream jag var sugen på för helt överkomligt pris. Velat ha en sodastream väldigt länge, men ansett att jag inte haft råd nu tog jag mig råd. Jag dricker typ jämt vatten hemma. Då mjölk ger mig gaser som Leonard i big bang theory skulle uttryck det, för mig återstår också rejäla kramper men det tar jag inget extra för… Hur som helt på onoff hittade jag även två stycken Philips eltandborstar för 299:- då jag i flera år suckat efter såna valde jag att lägga lite slantar på saken. En slant, mycket imponerande uttryck har alltid varit en sucker för gamla ord och på tal om något helt annat så försökte jag julen 2004 när William var två månader vid spel av alfapet med mamma och hennes man få igenom ett ord som inte används längre typ som “lefver = lever” eller liknade. Mamma garvade som fan och jag tyckte jag var helt inne på rätt spår hehe.

Hur som helst, åkte vidare till citygross och kom hem med en del nödvändigheter bland annat så såg jag att en ny rakhyvel med 4 stycken hyvlar kostade precis lika mycket som 4 stycken hyvlar. Jag köpte därför mig en ny hyvel, här får ni ett litet smakprov på min lilla shopping måndag.


Yogi


Venus
(Bara jag som tycker namnet är lite, hmm?)


Tandborstar och Sodastream

3 kommentarer

  1. Hejdu, såg att du hade mailat och skrivit någon kommentar om ändringar i bloggen. Ja det är helt okej att du fixade det, vad vet jag inte riktigt men haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: