Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Mitt inredningstips.

Mamma till Vidar skrev en kommentar och bad mig vara med och visa lite inredningstips. Då tänkte jag genast på mitt hemgjorda barbord. Jag knyckte iden av min vän Lisa och är sjukt nöjd med den.
Enkelt och billigt är det också.

Köpte två små billy bokhyllor på ikea och sedan köpte jag två stycken glasluckor av Lisa hon ville bli av med som passade till dessa. Köpte även två stycken barstolar.  Sedan åkte jag till Rusta och köpte en ett hyllplan.

Jag har nu detta i mitt vardagsrum och det är toppen när jag har besök, med också för att kunna förvara saker på. Jag har ljushållare där, och i skåpen under har jag porslin samt servis. En toppen lösning, enkel billigt och passar i alla hem. Bilder får ni här.

Från sidan.

Bakom

4 Comments

    1. Jennifer – Det är det verkligen 🙂 . Detta passar så bra här hemma också just för att jag redan har köksbord och kunde lägga till detta som lite extra :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: