Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Dagens fråga.

  • 27 juni, 2011 at 21:19
   Permalink

   Jennie – Kul att du svarade. Självklart kan jag vara med på de 😀

   Reply
 • 27 juni, 2011 at 12:32
  Permalink

  Hejsan

  Vad roligt att du ramlade in på just min blogg 🙂
  jag läste din presentation, och läste om din väg till där du är idag: Människor som du gör mig imponerad! Du verkar tuff och stark och kan nog klara precis vad som helst som du bestämmer dig för 🙂

  På mitt schema idag står: Promenad med barnvagnen, ta en cykeltur, laga mat, åka till Konsum och apoteket, en massa tråkigt pappersarbete, fylla poolen med vatten och sedan lägga mig på soffan och bara pusta ut 🙂

  Hoppas du får en fin måndag.

  Reply
  • 27 juni, 2011 at 21:49
   Permalink

   Anna – Va roligt att höra. Tack desamma =)

   Reply
 • 27 juni, 2011 at 13:01
  Permalink

  Ungefär samma som för dig.. Men så ska jag till tandläkaren också. Och då tänkte jag även passa på att se om jag hittar nån snygg långklänning på stan..:-)
  Hoppas du har en fin dag!

  Reply
  • 27 juni, 2011 at 21:20
   Permalink

   Sarah – Kul 😀 . Hehe är väl kanske de man gör varje dag iofs 😉 . Trist med tandläkaren. Hoppas de gick bra 😀

   Reply
 • 27 juni, 2011 at 14:44
  Permalink

  städa,diska,vara chaffis och jobba står på min lista idag =)
  kul att du kiakde in, ja det var ett tag sen. Jag har varit en del off på bloggen på sistone för de har varit mycket runt om kring ..kram

  Reply
  • 27 juni, 2011 at 21:21
   Permalink

   Linda – En vimsig Mamma :- Vart har du kört då? 🙂 . Kram

   Reply
 • 27 juni, 2011 at 15:08
  Permalink

  Ååhå nästan lite lika. städa! handla! läsa! träna! 🙂

  Reply
  • 27 juni, 2011 at 21:21
   Permalink

   Jennifer – Är soft att städa tycker jag. Man blir så glad efteråt :-p

   Reply
 • 27 juni, 2011 at 17:16
  Permalink

  Det är ju oftast så att man måste följa serien från början och komma in i den för att verkligen älska den. Å nej den har jag aldrig sett måste se det när jag är klar med Oc för 1000 gången 😛 One tree hill, OC, Vänner tycker jag är sjukt bra serier.
  Det lät ju jätte kul, synd att det inte finns någon ung mamma grupp nu. Det är ganska konstigt med tanke på att det blir mer och mer unga mammor för varje år.
  Kram

  Reply
  • 27 juni, 2011 at 21:22
   Permalink

   En tonårsmammas dagbok! – Va trist, att dom slutat med såna. Tycker absolut dom borde ha det här i stan. Och se den serien, DEN är så himla bra. Hehe jag följer en hel del serier. Föredrar typ tonårsserier vilket är rätt kul då jag ändå är tjugosju nu, men tycker såna är bäst ändå 😉 .

   Reply
 • 27 juni, 2011 at 21:57
  Permalink

  torka fönster, sola, köra T till/från fotbollsträning, träna själv och packa inför bad och Ts minisemester imorgon 🙂 bara packningen kvar nu!

  Reply
  • 27 juni, 2011 at 22:39
   Permalink

   Härligt. borde också fixa fönstren egentligen. Får se när jag orkar :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: