(Lista för tidsfördriv mellan vattenpaus och solen)

1. Det första du tvättar i duschen?
Håret.

2. Gillar du kaffe?
Nja, bara om det är mjölk i. Tassimon funkar bra där ;).

3. Hur mår du just NU?
Så där, har världens jävla illamående…

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
:-p

5. Berätta om din senaste dröm.
Drömmer varje natt, men den från i natt tycks helt borta i mitt huvud.
Tror det var något om skolan.

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
NEJ. När jag flyttade hemifrån när jag var 17 lagade jag dock spagetti och köttfärssås i flera månader för jag inte ville äta något annat.
Sista dagen höll jag på att kräkas :-p.

7. Vad vill du ha just nu?
En ismaskin, så jag kunde dricka iskallt vatten hehe.

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
Som barn, skulle inte göra det som vuxen dock 😉

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
Båda?

10. Använder du smileys?
Jo, beror lite på sammanhang typ. För att visa en känsla.

11. Har du träffat någon kändis?
Ja, Carola. Sjöng med henne i barnkör när jag var 10 år. Mellan 3an och 4ran. Hon tog och smekte mig på kinden då. Var ganska stor grej för mig som var så pass liten.
Sen är Carola ingen idol och var inte de då heller, men de är väl de närmaste jag kommit med “träffat en kändis”.

12. Gillar du keso?
JA, men då ska det vara sån där med 3 olika sorters lök i.

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
Hmm, de minns jag inte. Jag och William brukar sjunga hela tiden. Men kan nog ha varit “ica-låten”.

14. Hur många länder har du besökt?
3; Norge, Grekland och Tunisien. (Sverige räknar jag inte.)

15. Är dina föräldrar stränga?
Nja, mamma har nog aldrig varit speciellt sträng. Fick göra lite som jag ville hela livet. Frihet på ansvar kallas det visst ;).

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
NEJ! Aldrig i livet, eller aldri i livet (om jag ska skriva med mitt uttal på saken). Alltså jag har rejäl höjdskräck och självmant hoppa ut från ett flygplan verkar ju helgalet!

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
Näe?

18. Brukar du hyra film?
Var flera år sen senast. Brukar köpa filmer jag vill ha.

19. Var kommer du vara på lördag?
Hemma, jag tänkte ta och ha lördagsmys med William.

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
Öh? Vilken skum fråga. Svar nej, däremot minns jag när det hände. Satt och packade på mitt “rum” hos mamma och hennes man inför min flytt till egen lägenhet då mamma och mormor ropar att jag ska komma till Tv:n. Där såg man flygplanet så hör man hon som pratar (på svenska säga) NU kommer rapporter om att ett till plan kört in i tornet bredvid. Minns att jag blev alldeles kall och stel och bara stirrade. Var skit hemskt, även om man inte var där eller är amerikan så led man så med dom.

22. Vad åt du till lunch?
En hamburgare på mc donalds. Tog typ 3 strips men var mest ute efter glaset. Älskar glasen man får där!

23. Har du lockigt hår?
Nej, spikrakt.

24. När grät du senast?
I lördags. Låg och kramade kudden och grät.

25. Har du gått in i en vägg någon gång?
Ja, ramlade ihop här på golvet 2009. Åkte till akuten, fick konstaterat att jag var utbränd och fått panikångest anfall. Mitt hjärta var (förmodligen är) överarbetat och mina lungor lika så. Jag stressar för mycket, tar på mig för mycket. Det märks nog om man följer min blogg att jag är sån. Tyvärr, men det är för jag har så höga krav på mig själv.

26. Favoritårstid?
Sommaren. Men gillar våren också, och höstens färger. MEN vintern hatar jag.

27. Vem höll du senast i handen?
William så klart :).

28. Sover du med TVn på?
Nej, jag måste ha knäpptyst när jag sover.

29. Tycker du att du är gammal?
Nej, egentligen inte. Kan skämta ibland men gammal är jag inte. Gammal för mig är väl typ vid 70+. Idag är vi mer unga än förr i världen. Läste att 30 idag är som 20 för typ trettio år sedan. 40 är trettio och femtio är fyrtio. Sextio är i och med det femtio osv. Tycker nog de kan stämma, om man kollar på gamla bilder till exempel. Folk som var trettio då såg ut att vara 40 minst. Vi lever ju mer hälsosamt och sen tror jag att i och med att det är så dåligt med jobb, så planas åldrarna ut på ett annat vis. En som är tjugofem idag kan umgås med en som är nitton för åldern för man kanske jobbar på samma jobb, börjar högskola ihop osv. Så svaret är nej, jag känner mig inte speciellt gammal egentligen. Gammal för mig är när man är pensionär, då kan man väl börja kalla folk för “gamla”. Vad är det man brukar säga; “Man är inte äldre än man gör sig“.

30. Är du mörkrädd?
Nja, inte för mörkret, men för saker som kan ske i mörkret. Inbrott, mord, våldtäkter.

31. Gillar du ditt liv just nu?
Ja, det är bra. Jag har vad jag behöver.

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
Ja, är ju bland det skönaste som finns att lägga sig i ett varmt bad.

33. Har du bra syn?
Nej, använder linser.

34. Var är dina föräldrar just nu?
Mamma är hemma i Orsa. Pappa ligger nedgrävd i en urna på kyrkogården i Orsa, vill dock tro att hans själ är någon annanstans.

35. Vad har du på dig just nu?
En tunika från Me & I och ett par leggings.

36. Vad var det senaste du köpte?
Mjölk & fryspåsar på maxi.

37. Hatar du mer än 3 personer?

Försöker att inte hata.

38. Använder du sushipinnar?
Aldrig ätit sushi.

40. Äger du ett vapen?
Ja, är delägare i jaktgevär. Dock har jag det inte här och helst skulle jag bara vilja sälja dom vidare. Är arv efter pappa.

41. Gillar du ditt hår?
Ja.

42. Gillar du dig själv?
Vissa dagar gör jag det, andra dagar inte.

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
Mamma.
Svårt att stå någon som är död som min pappa speciellt nära.

44. Hur ofta använder du MSN?
Nja, skriver till Björn då och då.

4 kommentarer

  1. Filmen handlade om ett kompis par, då tjejen väljer att få spermdonator så hon kan få barn, på fyllan “råkar” hennes bästa vän byta ut sperman mot sitt egna, sen flyttar hon iväg och är borta i fem år, efter fem år träffas dom igen och han inser att det är hans son. haha jag är inge duktig på att förklara, men se filmen 😀 skit bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: