Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Sommar och sol.

Vaknade runt halv nio, sen lyckas jag somna om! Hur duktigt är inte de på en skala sov till halv elva. Helt sjukt! William bryr sig inte han glor på sommarlovsmorgon. Sovmorgon skulle man aldrig kunnat få förut nu tycker han väl att det inte spelar någon roll.

Får se vad vi ska hitta på idag. Ska i alla fall ladda batteriet till kameran, sen är jag sugen på att kika på stan. Gå på myrorna och ta till vara, letar ju efter en skänk och en kökssoffa. Men samtidigt brukar det aldrig finnas sånt där, i alla fall inte när jag varit där och glott och då åker jag alltid hem tomhänt. Är ju liksom de jag vill ha, en skänk och kökssoffa. Skulle kunna åka till Ikea och handla men själva grejen är den att jag vill måla det själv. Jag vill måla en furuskänk vit och byta till svarta beslag, och vill ha en kökssoffa som jag kan måla vit och om det är tyg på den byta till något fint tyg. Jag vill pyssla och göra fint, drömmer om ett eget hus med en stor trädgård att pyssla i också. Kanske odla lite grönsaker, ha massor med fina blommor, kanske skaffa sig en hund. Skulle även skaffa äppleträd och kanske några fler fruktträd. Jag vill verkligen skaffa hus! Det märkliga med mig är att jag inte vill ha ett fint hus, utan hade gärna köpt ett hus till billigt pris för att helrenovera. Jag vill nämligen ha ett hus som behåller sin gamla utsida men blir nytt inuti med vissa bevarade saker, t.ex öppen spis eller liknade.

Nä dags att sluta drömma och ta sig en dusch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.