Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Jultomten kommer till mig i år.

Var in på the bodyshop och köpte julklapp till mig själv. Så nu kommer tomten med två paket åt mig, dessa ligger inslagna i min garderob! Passar mig utmärkt då jag aldrig riktigt förstått det där med att vänta för att få veta vad paketen innehåller, jag vill veta nu! Detta var också en anledning till att jag tog reda på könet på William redan i magen, för jag ville inte vänta. Det där med att vänta har jag inte tålamod för, jag ser det rent av som rejält jobbigt att inte veta vad man får. Jag älskar paket och att få saker men jag ogillar att vänta på det goda! The bodyshop hade i alla fall en klubbdag idag, men jättefina erbjudanden. Bland annat fick man denna julstrumpa gratis om man handlade för 500 och sedan fick man ett läppglans gratis också! Tomten kommer ge mig mycket fint i år!

10 Comments

 1. Hehe jag är lite likadan av mig och får panik när jag inte vet så brukar ibland smyga ooch kolla lite men inte allt för ofta 😛 men i år önskar jag mig bara en iphone och kläder och annat smått så hoppas man får det också 😀 fin jul pyntning och gullig son 😀

 2. Body shop…. Ja älskar BS. Men jag hatar att det itne finne butik på 10 mil…
  Kanske tur det för jag spenderar en förmögenhet var gång jag kommer dit 😉
  Julklappar är roliga och tvärs emot dig ÄLSKAR jag att vänta
  Kram kram Lena

  1. Lena – Hehe typiskt när man gillar något att det ligger långt bort. Jag älskar Ikea men det ligger 1h och 20 min härifrån :/.

 3. åh va fint -tackar 🙂 Jag älskar att pynta vem vet kanske du kommer igång rijält när du fått upp gardinerna ibland kan det bli så att man vill göra lite till och sen lite till 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: