Det blev en tripp till sågmyra.
Där råkade jag visst köpa mig en till julklapp till mig själv, som nu fint ligger inslagen och väntar på morgondagen S. Fått erbjudande om att köpa en bil, en röd volvo 740, en del av mig känner KÖP den. Men så tvekar jag, volvo är ju bra för dom är lätta att fixa men det är just det där om jag vill lägga pengar på en bil? Jag vill ha en så jag kan åka till Orsa när jag känner för det och slippa känna pressen med att ta bussen och det skulle känna så skönt på något vis.

Just idag, dagen innan julafton känns det fruktansvärt bittert att sitta i Falun. Jag ska fira med William och hans släkt men i mitt hjärta vill jag fira med min. Jag vill sitta hemma hos mamma och prata med henne och mormor, sova där och gå upp på morgonen. Jag vill inte vara här i Falun under julen, just nu känns julen som en ren SORG för mig. Jag kan inte sova över och det är problemet, jag kan inte sova där för ALLA har djur och jag har astma… Min astma gör att jag är begränsad och jag kan inte vara där, för att få astma-anfall under julen är inget jag vill ha.

Jag saknar min mamma och min mormor jättemycket, så mycket att det känns som dom befann sig på andra sidan jorden.

Jag älskar er så mycket, mamma och mormor! <3 

2 kommentarer

  1. Usch jag förstår dig själv började jag nästan gråta nu när jag läste din blogg,känner exakt samma sak med min släkt. Vill få vara hos min mamma och träffa farmor.Men kan inte =/ Den här julen känns jätte jobbig!

    Hoppas du får en fin jul med din son iaf =)

    1. Anna-Carin – Förstår dig 🙁 . Man vill ju fira med sin släkt så är det ju bara. Julen blev bra och vi är nöjda. Hur blev din? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa