Lingonsylt.

20120903-070120.jpg

Då var min hemmagjorda lingonsylt färdig, den fick stå på diskbänken för att svalna under natten.
Lingonsylt är riktigt lätt att fixa, bara socker och bär koka upp, låt lingonen och sockret koka i 12 min. Häll upp i burkar och låt svalna. Vips har du lingonsylt och man känner sig lika huslig och duktig som alla andra som skryter om sina perfekta hem på nätet.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Lingonsylt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: