Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Familjen Mumin.

Var in på Akademibokhandeln på stan och föll för dessa som kostade 48 kronor styck. Tänkte att dom passade till mig och William, så vi har något att ha våra nycklar på.
William fick ta Mumin och jag tog ju självklart Muminmamman.

En för varje person.

Williams nyckel och hans lilla Mumintroll.

Min nyckelknippa och Muminmamman.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.