Köpte just en till julklapp till William. Denna kommer han uppskatta i massor, det är jag alldeles säker på. Det känns perfekt faktiskt!

Jag har varit sjukt trött idag så jag somnade på soffan och sov riktigt tungt ett tag för att sedan vakna och vara UTVILAD! Nu är jag ganska pigg och kikar på Hart of Dixie medan William sover. Blir väl snart sängen igen.
Det är onsdag idag och imorgon är det TORSDAG och efter det FREDAG visst går veckorna fort?! Nästa vecka är det ju sista veckorna på denna termin och bara några ynka dagar till julafton. Det är ju toppen, lite roligt också att förra året vid samma tid satt jag med min projektarbete i PGII och tänkte att man aldrig skulle bli färdig, men idag är jag lärare så nog gick det! Livet leker verkligen.

Föresten är det sista gången i mitt liv jag kommer få uppleva 12.12.12, eller år som är just månad, år och dag som stämmer. Många giftemål och förlovningar idag.

DSCN0864Tog en bild på William som är 8 år gammal.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: